Movie Backgrounds

May 15, 2013 at 3:49 PM
Sorry to ask as it may be a simple matter but ...

I do not seem to be getting any movie (nor TV show) backgrounds when I use this GREAT product. I get all of the info on the movie or show and I get the appropriate "icons" but no backgrounds get downloaded and as such none display on the WB Live Hub.

Save Backdrops in XML is set to True ... and I am using version 2.0.

What am I missing? Please help.
May 21, 2013 at 12:38 PM
Edited May 21, 2013 at 12:39 PM
Hi,

It doesn't download the backdrops. If it did, you would see jpg files (other than the thumbnail file) in the same folder as the movie.

What it does is put the url's to the backdrops in the xml file. This means that your hub must be connected to the internet for it to display the backdrops as it will download and display them "on the fly"
May 22, 2013 at 12:05 PM
Hi, is it posible to download the backdrop jpg to make it offline usfull?

I get it one time that it create a folder ".Moviename" in this are the .jpg saved.

Can I change mpaa to the europa FSK?

Thanks for an anser and sorry about my bad English-.
May 23, 2013 at 3:47 PM
Ah ... thanks!


Would be nice to have the option of downloading them with HubGen so that you do not have to be connected & the processing would be quicker. For me the theme background shows first then a few seconds later the background goes black and then a few seconds after that the downloaded background appears.
Jul 19, 2013 at 11:28 AM
Is it posible to change the Fondsize of the Movietext?
I like to show the text a little bit bigger.

About the Backdrop´s I edit the xml
download 2 or 3 Backdrops from the URL and insert the Filename in the xml
and delet all the http lines.
It works.