WDTVHubGen.v2.1.6.maint

Rating:        Based on 10 ratings
Reviewed:  10 reviews
Downloads: 3051
Released: Oct 11, 2013
Updated: Oct 11, 2013 by NoSlack913
Dev status: Beta Help Icon

Recommended Download

Application WDTVHubGen.v2.1.6.maint
application, 2607K, uploaded Oct 11, 2013 - 3051 downloads

Release Notes

I think this covers all of the issues.

new additions: fixed the thumbnail problem for backgrounds.
general clean up and error checking.
need to get this put through the wringer and all feedback is welcome.

Reviews for this release

     
couple of things. First, each version still says it is 2.1.2 in the app. I am also having a problem when looking up TV movies with the app locking up either when I try to manually look up the title, or if I try to go to next image if one is not shown. Example is the lifetime movie "Christmas in Paradise". Some do not pull in the image like "and baby will fall" and "perfect romance." I had some that gave errors saying to quit or continue but I did not get the details from it so will post it if I can find the ones that were doing that. Great work though. I could not do without this app!
by mallcompany on Dec 4, 2013 at 1:26 PM
     
When looking up TV episodes, when the file name is renamed, it's putting periods in place of spaces. Example - 'Firefly [01x01] - The Train Job' comes out as 'Firefly.[01x01].-.The.Train.Job' Very annoying. It doesn't do this with movies, only TV episodes. I've tried changing the config naming format, doesn't make any difference.
by k2_1971 on Oct 31, 2013 at 5:25 AM
     
Still cannot scrape specials. I've tried renaming eg. Show.S00.E01 or Show.S00E01. Even tried scraping manually by entering 00 on season and a number on episode. Please help
by jla888 on Oct 19, 2013 at 2:11 PM
     
The final saving grace for scraping a movie that this program can't find is to enter in the IMDB number through the manual lookup. As far as I know this throws an exception for any number that you put into the search criteria. Does this happen for anyone else?
by gladeau on Oct 16, 2013 at 2:53 PM
     
I noted down approximately 50 mainstream titles it couldn't identify. Biggest issue thus far is saving the wrong thumbnail; I've found 2 films that get scanned right after the other tend to get cloned images, leaving many thumbnails that have to be rescanned. i.e. "Black Rock (2013)" and "Blind Dating (2006)". It yields the correct synopsis for both, but generates the same movie poster thumbnail
by 180bysummer on Oct 15, 2013 at 9:43 AM
     
Still no trailer tag in the movie xml's...
by tobster112 on Oct 15, 2013 at 6:35 AM
     
Frequent 404 server error has been solved. Using with pt (brazilian portuguese) language for descriptions and everything is working fine. Thanks.
by pisoni on Oct 13, 2013 at 10:11 PM
     
with italian language set, i still get errors while searching for movies and many movie posters aren't displayed neither saved. no problems for tv series.
by Huncle on Oct 13, 2013 at 10:09 AM
     
Other than the titlebar that hdmafia mentioned, no issues to report.. All seems to be back to normal.
by coatesm on Oct 12, 2013 at 6:15 AM
     
title still comes up as 2.1.2
by hdmafia on Oct 12, 2013 at 4:50 AM